TPS JA MASKU KOKONAISVALTAISEEN MONIVUOTISEEN YHTEISTYÖHÖN

HC TPS Turku Oy ja Maskun Kalustetalo Oy solmivat kesällä uuden monivuotisen yhteistyösopimuksen. Kyseessä on kokonaisvaltainen kaksisuuntainen yhteistyö, jossa Masku toimii TPS:n ja Turku Liven eri tilojen ja tapahtumien kalustamiseen ja sisustamiseen liittyvänä yhteistyökumppanina, ja jossa TPS tarjoaa Maskulle monipuolisen Maskun tarpeisiin räätälöidyn markkinointiyhteistyökokonaisuuden. 

– TPS ja Turku Live edistävät strategiansa mukaisesti toimintaansa kehittämällä sekä nykyisiä että kokonaan uusia upeita puitteita ja tarjoamalla entistä monipuolisempia tapahtumia ja elämyksiä tulevaisuudessa katsojille ja asiakkailleen. Keskusteluissa TPS:n kanssa löysimme yhteistyökokonaisuuden, jossa Masku on vahvasti mukana uudistamassa nykyisiä puitteita ja tiloja sekä kalustamassa TPS:n eri tilaisuuksia. Tavoitteenamme on rakentaa hieno matka teemalla ”Road to Ratapiha” ja olla mukana kalustamassa aikanaan myös uutta Ratapihan Areenaa, Maskun Kalustetalo Oy:n markkinointijohtaja Ville Heinonen kommentoi.

TPS:n ja Maskun yhteistyön ensimmäinen etappi oli TPS:n Turun keskustaan viime kesänä jalkapallon EM-kisojen ajaksi toteuttama Heineken-kisastudio, jossa Masku oli mukana kalustamassa Aurajokirantaan kohonnutta upeaa kisastudiota. 

– Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä ja mahdollisuudesta päästä, yhdessä Maskun huippuammattilaisten kanssa, nostamaan Gatorade Centerin asiakas- ja edustustiloja täysin uudelle tasolle. Monivuotinen yhteistyösopimus takaa sen, että tulevaisuudessakin Gatorade Centerin tyylikkyys ja viihtyisyys pysyvät huipputasolla. Yhteistyön kautta tuhansilla ihmisillä on areenan tapahtumissa mahdollisuus nähdä ja kokea Maskun huippuosaaminen sisustussuunnittelussa ja erilaisten tilojen kalustamisessa, HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kertoo.

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Suomessa Masku-myymälöitä on 46 ja Virossa neljä. Yhtiöllä on lisäksi kuuden myymälän Finnlandia-huonekaluketju sekä Maskun ja Finnlandian verkkokaupat. Yhtiö työllistää noin 350 henkilöä. https://www.masku.com/

TPS on jääkiekon SM-liigan historian menestynein seura. Varsinais-Suomen suurin urheilubrändi, joka herättää aina suurta kiinnostusta ja intohimoa. TPS on tunnettu niin Suomessa kuin Euroopassa. https://hc.tps.fi/

COMMENT
NAME
EMAIL

Back to top: