TPS JA ESKOMATIC SOPIVAT HYVIN YHTEEN

Turkulaisyritys tavoittelee Palloseuran kumppanina lisää tunnettavuutta sekä työntekijöitä.

Vuonna 1976 perustettu alihankintakoneistuksen edelläkävijä.  Vuoden 2018 maakunnallinen yritys. Asiakkaina muun muassa kaivoskoneiden, älylukkojen ja metsästyskiväärien valmistajia. Hienosta tarinasta huolimatta moni ei tiedä Eskomaticin kuin nimeltä.

Hyvin tavanomainen rakennus piilottaa sisäänsä maailman uusinta teknologiaa ja lattiat kiiltävät puhtauttaan. Ensimmäisenä ei ajattelisi, että on saapunut konepajaanTämän konepajan uumenissa tulevaisuudesta saapuneet laitteet valmistavat kuin tanssien erilaisia osia maailmalle. Konepajan robottien käsistä valmistuu kaikenlaisia osia niin aseisiin kuin vaikkapa hammaslääkärin instrumentteihin.

Konepajan toimintaa esittelevä, yrityksen toimitusjohtaja Pauli Eskola on innostunut alasta ja työstään. Eskomaticin kasvu on ollut suurta ja uusia, tehokkaampia innovaatioita etsitään maailmalta, aina Japanista asti.

Miksi sitten näkyvyyden kasvattamisen väyläksi valikoitui juuri Turun Palloseura?  ”TPS on iso juttu. Iso turkulainen juttu, jossa halusimme olla mukana”, Eskola kertoo ja jatkaa: ”TPS:n tekemisessä ja ympärillä on hyvä pöhinä ja tekemisen meininki. Se sopii meille!” Eskolan puheissa korostuu myös monet yhtäläisyydet urheilumaailmaan, menestyksen nälkä, tekijöiden kehittyminen ja pyrkimys parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

Myynti on vetänyt kaiken aikaa hyvin, jopa niin hyvin, että työntekijöitä tarvittaisiin lisää. ”Meillä on ehkä hieman epätavallinen lähestymistapa otteluissa tapahtuvaan markkinointiin, haluamme tehdä itseämme tunnetummaksi nimenomaan työnantajana”, Eskola selventää.

Tällä hetkellä Eskomatic lisää näkyvyyttään niin Palloseuran pelipaidassa kuin Gatorade Centerin ledipinnoillakin. ”Onhan se myös ylpeyden aihe olla mukana. Jotakin liikahtaa sydämessä joka kerta kun näkee pelissä oman firman mainoksen”, Eskola summaa.

Kiinnostaisiko yritystäsi kumppanuus Turun Palloseuran kanssa? Lisätietoja TPS:n yrityspalveluista täältä. Voit olla meihin myös suoraan yhteydessä. Keksitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi paras tapa näkyä ja kuulua!

Back to top: