TERVEYSTALO -TERVE KUMPPANUUS VAATII YHTEISTYÖTÄ

HC TPS on yritys, joka tarvitsee kaikkien yritysten tavoin kumppanikseen monenlaisia yrityksiä. Yksi TPS:n yhteistyökumppaneista on Terveystalo, joka pitää huolta TPS:n terveydestä.


”Meidän terveystalolaisten tehtävänä on huolehtia TPS:n pelaajien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Pitää heidät kunnossa, ja jos jotain sattuu, pitää huolta mahdollisimman nopeasta toipumisesta takaisin pelikuntoon. Aluejohtajan roolissa tapaan myös säännöllisesti TPS:n väkeä, ja suunnittelemme yhdessä yhteistyötä laaja-alaisesti, hoidollisen näkökulman lisäksi esimerkiksi ottelutapahtumien ja näkyvyyden suhteen”, kertoo Terveystalon aluejohtaja Aki Ahonen.

Yhdessä vahvatkin brändit ovat vaikuttavampia

Terveystalo on TPS:lle äärimmäisen tärkeä kumppani, mutta mitä TPS:lla on tarjota Terveystalon kaltaiselle valtakunnalliselle brändille:


”TPS on yksi menestyneimmistä sekä tunnetuimmista urheiluseuroista Suomessa. Olemme tehneet yhteistyötä TPS:n kanssa jo pitkään, ja se on meille tärkeä osa toimintaamme. Näemme, että kahden vahvan ja tunnetun brändin yhteistyö Turun alueella on tärkeää ja merkityksellistä sekä molempia osapuolia hyödyttävää”, avaa Aki Ahonen ja jatkaa:


”Olemme ylpeitä, kun saamme kertoa olevamme TPS:n pitkäaikainen ja luotettu kumppani, ja että pidämme huolta TPS:n pelaajien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Luonnollisesti myös esimerkiksi yhteinen näkyminen tuottaa arvoa sekä meille että TPS:lle.”

Sanoista tekoihin

Kahden tunnetun brändin yhteistyö on mahtava alusta tehdä vaikuttavia tekoja ja viestiä tehokkaasti. Aki Ahonen nostaakin esille Terveystalon ja TPS:n viestintäyhteistyön viime keväältä:


”Yksi konkreettinen hieno osoitus yhteistyöstä menneeltä keväältä oli, kun TPS jakoi Terveystalo Turun hengitystieoireisten potilaiden hoitamiseen liittyvän toimintaohje -videon omalla Facebook -kanavallaan seuraajilleen. Tänä poikkeuksellisena aikana tuo tieto oli ja on meille kaikille erityisen tärkeää, ja TPS:n tuki tiedon laajassa levittämisessä oli erittäin hyödyllistä ja arvostettavaa!”

Yhteistyö on yhteistä työtä

Onnistuneen yhteistyökumppanuuden taustalla on yhteinen arvomaailma, yhteiset tavoitteet ja yhteinen halu kehittyä. Samaa mieltä on myös Terveystalon aluejohtaja Aki Ahonen:


”Yhteistyömme on erittäin mutkatonta, joustavaa ja helppoa. Ideoimme sekä yhdessä että puolin ja toisin uusia yhteistyömuotoja, ja on ollut hienoa päästä toteuttamaan uusia asioita yhdessä, esimerkiksi pelaajien hyvinvointiin, ottelutapahtumiin ja näkyvyyteenkin liittyen. Yhteistyötä voi aina kehittää, ja pitääkin. Tärkeintä on, että meillä on siihen yhdessä hyvä edellytykset, koska tahtotila kumppanuuden ja yhteistyön kehittämiselle on yhteinen.”

 

Vastaa

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.