SAARISTOPÄIVÄ-TAPAHTUMA KASNÄSISSÄ

”Tällaisia tapahtumia toivotaan ja kaikkien kannalta nämä ovat loistavia mahdollisuuksia”

 IMG_0290.JPG

 

Turun Palloseura järjesti yhteistyökumppaneille suunnatun Saaristopäivä-tapahtuman 1.10.–2.10 Turun saaristossa, Kasnäsissä. Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä kylpylähotelli Kasnäsin ja täyden palvelun auto- ja venetalo Astrumin kanssa. Turvallisissa merkeissä järjestetty kaksipäiväinen tapahtuma piti sisällään yhdessäoloa ja aktiviteetteja uusien virikkeiden, innovaatioiden ja yhteistyökumppaneiden saattelemana.

– Saaristopäivä-tapahtumasta ei jäänyt kyllä mitään moitteen sijaa. Kelit hellivät ja muutenkin oli mukava, että tapahtuma järjestettiin vähän erilaisessa ympäristössä. Turvatoimet oli hyvin otettu huomioon ja vallitsevan tilanteen puitteissa kaikki sujui erittäin hyvin, summasi Terveystalon Urheiluseurayhteistyön operatiivinen päällikkö Mika Kivinen.

Matka kohti maailman kauneinta saaristoa alkoi Gatorade Centeriltä torstaiaamuna. Laadukkaan ja turvallisen matkakokemuksen takasi Grandell tilausajot. Laadukkaan ja turvallisen kokemuksen tarjosi myös Astrumin koeajokeskus, jossa matkaseurue pääsi koeajamaan veneitä päivän ensimmäisenä aktiviteettina. Astrumin koeajokeskuksessa oli mahdollista koeajaa Arronetin, Grandezzan ja Sargon eri malleja. Astrum on Suomen ainoa Grandeza-veneiden välittäjä. 

IMG_0291.JPG

– Saaristopäivä-tapahtuma onnistui erittäin loistavasti. Saimme hyvän porukan kasaan niin TPS:n, kuin yhteistyökumppaneiden puolelta ja meillä oli todella iloinen tunnelma koko tapahtuman ajan, tuumaili Astrumin venemyynnin toimitusjohtaja Henri Jokinen.

– Tällaisia tapahtumia toivotaan ja kaikkien kannalta nämä ovat loistavia mahdollisuuksia.

Tällaisia tapahtumia toivotaan ja kaikkien kannalta nämä ovat loistavia mahdollisuuksia. Yhteistyö ja verkostoituminen on tärkeässä roolissa, joten tällaisia tapahtumia pitää järjestää useammin, jatkoi Jokinen.


Soljeholmenissa sijaitsevalta koeajokeskukselta matka jatkui Kemiönsaaren kärkeen Kasnäsin. Upeassa ympäristössä sijaitseva kylpylähotelli Kasnäs tarjoaa mahtavat puitteet saaristosta nauttimiseen.


– Meillä on täällä hotelli, kylpylä, ravintola, vierasvenesatama ja karavaanialue. Monet vierailivat Kasnäsissä ensimmäistä kertaa ja oli ilo huomata, miten hyvin kaikki viihtyivät. Saimme varauksia heti tämän tapahtuman jälkeen ja paljon kiitosta, kertoi AB Kasnäsudden OY:n hotellipäällikkö Tanja Liljeqvist.


– Hotellimme soveltuu todella hyvin turvalliseen majoitukseen, sillä hotellihuoneemme on rakennettu rivitalomaisesti ja jokaisella huoneella on oma maaterassi ja merinäköala. Hotellikäytäviä ei siis ole, vaan kaikilla on oma sisäänkäynti ja tilaa on paljon. Meillä turvallinen matkustaminen on taattu, jatkoi hotellipäällikkö Liljeqvist.


Seuraavaksi ohjelmassa oli Örön linnakesaareen tutustuminen, sekä leikkimielinen kalastuskilpailu. Opastetulla kierroksella tutustuttiin rannikkopuolustuksen historiaan tsaarin ajoilta aina tähän päivään saakka. Saarella on erilaisia nähtävyyksiä, kuten hienosti säilyneet kasarmialueet, järeät Obuhov-tykit ja kaiken tämän kruunaa saaren kaunis luonto.

Leikkimielisen kalastuskilpailun voittajaksi kruunattiin Kaarina Trimetin toimitusjohtaja ja vene-, ajoneuvo- ja mökkilämmitin yhtiö Safiren omistaja Kari Rouvali.


IMG_0293.JPG


– Nämä ovat loistavia mahdollisuuksia luoda kontakteja ja verkostoitua. Yhteen hiileen puhaltaminen varsinkin haastavina aikoina on tärkeää. Yhteisöllisyys on Palloseuran tärkein arvo ja sitä pitää vaalia, visualisoi HC TPS:n urheilumarkkinoinnin asiakkuuspäällikkö Milja Kuikka.


Menestyksekkään kalastuskilpailun jälkeen oli aika palata Kasnäsin kylpylähotellille. Iltaa jatkettiin turvallisissa merkeissä hyvän ruoan ja juoman saattelemana, saaristokylpylän rantasaunan lämmetessä.


­– Tapahtuma oli erittäin hieno, yhteishengellinen ja todella paljon toivottu! Reissu täytti kyllä kaikki odotukset, eikä ole mitään pahaa sanottavaa. Kaikilta osin napakymppi, hehkutti Aurinkosähkötalo Eurosolar Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Timo Hoikkala.


Turun Palloseura kiittää kaikkia osallistujia, sekä mahdollistajia onnistuneesta Saaristopäivä-tapahtumasta!

KIINNOSTUITKO? TULE MUKAAN MEIDÄN KUMPPANIKSI!

Vastaa

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.