PREMIUM PARTNER: Safire & Kaarinan Trimet Oy

Safire on vuonna 1998 perustettu, dieselkäyttöisiä vene- sekä mökkilämmittimiä valmistava yritys. Safire-lämmittimet valmistetaan vastuullisesti Liedossa ja ovat lähes 100 prosenttisesti kotimaisia tuotteita. Polttoaineeksikin suositellaan kotimaista Neste My Dieseliä. Safiren lämmittimet sopivat erinomaisesti esimerkeiksi mökeille, jossa on aurinkosähköt.

 

Kaarinan Trimet Oy on vuonna 1986 perustettu ohutlevyosien sekä muiden metallituotteiden alihankintayritys. Trimet on erikoistunut vaativien tuotteiden valmistukseen, jota tukee nykyaikainen konekanta, aina laserhitsauksella varustetusta robottisolusta, automaattivarastolla olevaan laserleikkaukseen. Trimetin asiakaskunta koostuu yrityksistä laajalta sektorilta, lääketeollisuuden laitteista raskaaseen metalliteollisuuteen.

 

Safiren ja Kaarinan Trimetin toimitusjohtaja Kari Rouvali kertoo, että yhteistyö HC TPS:n kanssa alkoi hänen aloitteestaan käytännössä heti hänen aloitettuaan Safiren yrittäjänä ja yhteistyö tiivistyi entisestään hänen siirryttyään myös Kaarinan Trimetin vetäjäksi. Rouvali halusi yhteistyöhön juuri HC TPS:n kanssa, koska jääkiekko on aina ollut lähellä hänen sydäntään ja lajina jääkiekko on näkyvyydeltään selkeä ykkönen ja Turun Palloseura joukkueista ainoa vaihtoehto.

 

HC TPS:n arjessa Kaarinan Trimet ja Safire näkyvät pitkälti TPS:n kotisivujen ja muun markkinoinnin kautta. Ottelutapahtumissa yritykset näkyvät led-mainoksien ja edustamisen muodossa. Yhteistyö HC TPS:n kanssa merkitsee Rouvalin mukaan yrityksille vastuullisuutta ja kuulumista samanhenkiseen, suurempaan yhteisöön.

 

Rouvali kannustaa muitakin yrityksiä yhteistyöhön HC TPS:n kanssa:

 

– Yhteistyö sopii mielestäni jokaiselle yritykselle, vaikka Suomessa tämän kaltainen yhteistyö onkin valitettavasti lapsenkengissä, verrattuna moneen muuhun maahan ja ammattilaissarjaan. Yritysten ja seurojen yhteistyö on tärkeää, sillä huippu-urheilu tarjoaa hyviä esikuvia nuorille.

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.