KUMPPANIKSI PELAAJAJULKISTUKSIIN!

KOLME PELAAJAA, KOLME PUHEENAIHETTA.

Ensi kauden pelaajasopimuksista on julkaisematta vielä kiven kova kolmlikko.  Sisältökumppanuus kesäkuun aikana yksi kerrallaan suoritettaviin pelaajajulkaisuihin on varma tapa olla mukana rakentamassa ensi kauden tarinaa jo heti lähtölaukauksesta lähtien. 

 

Sopimusjulkistukset tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tuottaa kumppanilähtöistä sisältöä niin TPS:n kuin yrityksesi omissa kanavissa.  Kumppanuus kesäkuun pelaajajulkistuksiin on kirjaimellisesti ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä kumppanuuksia on tarjolla ainoastaan yksi kappale.

 

 

TPS:n pelaajajulkistukset herättävät todistettavasti poikkeuksellista valtakunnallista kiinnostusta ja ovat toistuvasti TPS:n luetuimpia ja kulutetuimpia sisältöjä. Kumppanille se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmät viestillä, joka herättää puhetta ja tunnetta.

yli 0
lukijaa vuoden 2020 pelaajajulkistuksissa.
0
somereaktiota neljälle ensimmäiselle julkistukselle.
JULKISTUSPÄIVÄT:

15.6. | 23.6. | 30.6.

MITÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ:

Yksi maalivahti, kaksi puolustajaa ja kaksi hyökkääjää. Viisi ainutlaatuista urheilijaa, joiden tarinaa yrityksesi on mukana kertomassa.

TPS:n viime kesän pelaajajulkistukset keräsivät pelkästään TPS kotisivuilla yli 60 000 lukijaa. Tämän kesän neljä ensimmäistä julkistusta keräsivät yli 14 000 reaktiota sosiaalisessa mediassa (FB+IG). 

Kiinnostaisiko yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin kytkeytyvät pelaajahaastattelut, kotisivuillenne ohjaavat sisällöt tai kohderyhmää osallistavat pelaajaveikkaukset? 

Tuotamme pelaajajulkistusten kumppanille sisältöpaketin, jotta voit hyödyntää kumppanuuden ketterästi myös omissa kanavissasi. 

HINTA:

5000 € + ALV.
PELAAJAJULKISTUSKUMPPANUUKSIA ON MYYNNISSÄ TASAN YKSI KAPPALE.
JOS SE ON TARKOITETTU SINUN YRITYKSELLESI, NIIN TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI TAI OTA YHTEYTTÄ PASIIN.

PASI HUHTALA

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

pasi.huhtala@tps.fi
040 594 4553

TSEKKAA MYÖS MUUT AJANKOHTAISET KUMPPANUUDET:

SISÄLTÖKUMPPANUUS:TUNTEITA HERÄTTÄVÄÄ MARKKINOINTIA

Kumppanisisältöjä, jotka eivät jää huomaamatta.

JÄÄ- JA PELIASUMAINONNAN VIIMEISET PAIKAT MYYNNISSÄ NYT!

TPS:n kanssa teet tunteita herättävää markkinointia.

KAUDEN 21-22 AITIOT JA RAVINTOLAT MYYNNISSÄ NYT!

Pöytä koko kaudeksi vai aitio avaukseen?

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.