ME OLEMME TPS.

VUODESTA 1922

Turun Palloseuran historia on täynnä värikkäitä vaiheita. SM -liigahistorian menestyneimmän seuran lähes satavuotisen historian ajalle mahtuu paljon hienoja hetkiä. Mustavalkoinen brändi on aina ollut vahva ja tarjonnut yhteistyökumppaneilleen tehokasta ja toimivaa markkinointia.

Yhteistyö TPS:n kanssa ei ole kuin mikä tahansa yhteistyökumppanuus; Se on tunnetta, perinteitä ja jaettuja arvoja. Se on yhdessä koettuja voiton ja tappion hetkiä. Se on ihmisiä ja tarinoita. Se on saman henkisten ihmisten ja yritysten verkosto, joka jakaa yhteisiä kokemuksia. Se on jotain arvokasta.
"TPS ON TUNNETTU, JA YKSI MENESTYNEIMMISTÄ URHEILUSEUROISTA SUOMESSA. OLEMME TEHNEET YHTEISTYÖTÄ TPS:N KANSSA JO PITKÄÄN, JA SE ON MEILLE TÄRKEÄ OSA TOIMINTAAMME."

- Aki Ahonen / Terveystalo Oy

MITEN HYÖDYT KUMPPANUUDESTA?

TPS on yksi Suomen vaikuttavimpia urheilubrändejä, joka tavoittaa ja kiinnostaa. Me olemme ylpeitä historiastamme, mutta haluamme jatkuvasti kehittyä. Kumppanina tavoitteemme on jatkuvasti ylittää odotuksesi ja tuottaa arvoa useilla eri mittareilla.

Järjestämme kumppaneillemme useita kertoja vuodessa myös jääkiekon ulkopuolista ohjelmaa, jolla pyrimme luomaan ja vahvistamaan kumppaneidemme välisiä suhteita ja tehostamaan myös kumppaneiden välistä yhteistyötä. Meille onkin ensiarvoisen tärkeää toimia myös alustana verkostoitumiselle ja yhdistävänä tekijänä eri kumppaniyritysten välillä.

PALVELUT
PALVELUT
AITIOT & RAVINTOLAT | MARKKINOINTI | PROMOOTIOT | ELÄMYSPALVELUT | VERKOSTOITUMINEN | HUNAJAKLUBI
MEIDÄN KUMPPANIT
MEIDÄN KUMPPANIT
NYKYISET KUMPPANIT | KUMPPANUUSTASOT

OTA YHTEYTTÄ!

Räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kumppanuuspaketti!

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.