MARKKINOINTIA, JOKA TAVOITTAA.

VIIMEINEN KUULUTUS JÄÄ- JA PELIASUMANOINTAAN!

Ensi kauden viimeiset peliasu- ja jäämainokset myydään nyt! Mikäli haluat varmistaa paikkasi näkyvänä osana Seuran pyhintä, eli peliasua tai kotijäätä, niin nyt on toimittava nopeasti.

 

TPS on Varsinais-Suomen tunnetuin brändi: meidän kanssamme tehtävä markkinointi ei jätä kylmäksi ja meidän kanssa tehtyyn markkinointiin sisäänrakentuu satavuotisen historiamme perinne, brändi ja tunne.

 

TPS:n on monipuolinen markkinointialusta, joka tarjoaa markkinointiratkaisuja moneen eri tarpeeseen. TPS:n erilaiset markkinointituotteet tavoittavat valtakunnallisesti Suomen ykköslajin miljoonapäisen yleisön. 

ERILAISIA MARKKINOINTITUOTTEITAMME:

Se legendaarisin ja näkyvin paikka olla TPS:n kumppani. Peliasumainonta alkaen 3000€.

Yli 180 000 tapahtumakävijää ja TV-näkyvyys tekevät jää-, kaukalo ja LED-mainonnasta erinomaisen keinon tavoittaa laajoja yleisöjä. Hallimainonnan hinta alkaen 3000 €.

TPS:n digitaaliset alustat tarjoavat erinomaisen keinon puhutella TPS:n ydinkohderyhmiä. Kotisivut, sosiaalisen median kanavat ja kumppaneillemme tuotetut sisällöt ohjauksineen ovat erinomaisia keinoja tuottaa mitattavaa markkinointia.

ERILAISITA MARKKINOINTITUOTTEISTAMME SAAT LISÄTIETOA MYYJILTÄMME. OTA YHTEYS PASIIN TAI TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ!

PASI HUHTALA

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

pasi.huhtala@tps.fi
040 594 4553

TSEKKAA MYÖS MUUT AJANKOHTAISET KUMPPANUUDET:

KUMPPANIKSI PELAAJAJULKISTUKSIIN?

Vuoden seuratuimmat sisällöt etsivät kumppania.
5000 €

SISÄLTÖKUMPPANUUS:TUNTEITA HERÄTTÄVÄÄ MARKKINOINTIA

Kumppanisisältöjä, jotka eivät jää huomaamatta.

KAUDEN 21-22 AITIOT JA RAVINTOLAT MYYNNISSÄ NYT!

Pöytä koko kaudeksi vai aitio avaukseen?

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.