KUKKA-TUIRE – ”MUKANA SYDÄMELLÄ!”

Olemme TPS:ssa ylpeItä siitä, että voimme tarjota monipuolisesti kumppanuuksia eri kokoisille ja erilaisille yrityksille.

 

Yksi TPS:n monivuotisista kumppaneista on Kukka-Tuire Oy:

”Kukka-Tuire on ollut HC TPS:n kumppanina 4 vuotta. Innostus yhteistyöhön alkoi, kun TPS:n markkinoinnista oltiin yhteydessä ja tajusin, että voisin pienelläkin panoksellani olla tukemassa paikallista, ja erityisesti TPS:n, jääkiekkoa”, kertoo Kukka-Tuiren omistaja Tuire Helminen.

 

 

Yhteistyökumppanuus on molemmille arvokasta

TPS järjestää omille yhteistyökumppaneilleen erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ja myös Kukka-Tuire on tuttu näky TPS:n Hunajaklubiverkostossa:

”Hunajaklubin tilaisuuksissa on ollut kiva tavata muita paikallisia yrittäjiä ja hieman myös verkostoitua”, avaa Tuire Helminen.

Verkostoituminen on tärkeä osa kumppanuutta, mutta vähintään yhtä tärkeä osuus kumppanuutta on sen markkinointiviestinnällinen elementti. TPS tavoitti viime kaudella kotiottelutapahtumissaan yli 180 000 silmäparia, eikä tämä mahdollisuus ole jäänyt Kukka-Tuirelta käyttämättä:

”Me Kukka-Tuirella haluamme myös näkyvyyttä juuri kaukalon reunalla, uskoen, että jääkiekolle sydämensä menettäneet kukittavat joskus myös rakkaitaan, ystäviään ja yhteistyökumppaneitaan.”

“Me olemme mukana sydämellä!”

TPS-kumppanuus on kuitenkin paljon muutakin kuin suorat liiketoiminnalliset hyödyt. Se on tunnetta, elämyksiä ja jaettuja kokemuksia. Tämän allekirjoittaa myös Tuire Helminen:

”Kumppanuus TPS:n kanssa tuntuu hyvältä! Itse pidän eniten pelien katselusta hallilla ja onneksi “teknisenä” tukena on mieheni Timo. Töissä TPS jääkiekkoa fanittavan Mian kanssa voimme vielä ruotia pelit myöhemmin, jos ei jo itse peleissä. Me olemme mukana sydämellä!

 

TPS:N KUMPPANIKSI RYHTYMINEN ON HELPPOA! ALOITA TSEKKAAMALLA NÄMÄ:

Vastaa

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.