Turun Gatorade Centerillä 13.-14. elokuuta järjestettävä ennennäkemätön tapahtumakokonaisuus.

Jää-Expo kuulostaa viileältä ja jopa kylmältä messutapahtumalta, mutta todellisuus on jotain aivan muuta. Messutapahtuma tarjoaa lämmintä tunnelmaa niin näytteilleasettajille kuin yleisöllekin – jäätäkään unohtamatta.

Mistä Jää-Expo on sitten tehty? Jääurheilusisällöstä, huippuluennoista, koulutuksista, kansainvälisen tason vieraista sekä tietenkin tasavallan mielenkiintoisimpien yritysten omista messuosastoista.

Ja totta kai messuilla on paikalla myös koko HC TPS:n Liiga-joukkue, jonka pelaajat myyvät sinulle kausikortteja, kunnes ostat. Ja perinteitä kunnioittaen myös Locker Room Salen halutut varusteet tuodaan messukansan ulottuville. Tietysti!

Entäs Koivun veljekset? No, kyllähän me Koivun veljeksetkin Gatoradelle halutaan! Ja Kaapoakin kysytään. Tulisikohan Rantanen ja Ristolainenkin? Mitähän leijonavalmentaja Jukka Jalonen tekee muuten elokuussa?

Ja jäällähän voi tehdä muutakin kuin pelata jääkiekkoa. Niinpä Jää-Expoilla tehdään takuuvarmasti tulevan elokuun upeimmat piruetit ja pyörähdykset – niillä laadukkaimmilla taitoluistimilla. Eikä unohdeta sitä, että näillä messuilla se uusi Ringette-kausikin käynnistyy!

Joko lämpö nousee? Hyvä, sillä nyt ei sinunkaan yrityksesi kannata jäätyä turhaan, vaan toimia nopeasti, jotta varmistat yrityksellesi näkyvyyden ennennäkemättömässä messutapahtumassa.

Messuosastojen paikkahinnat yrityksille koko viikonlopulle alkavat 500 eurosta ja 2000 eurolla yrityksesi saa messuille käyttöön 30 neliön kokoisen yleisömagneetin. Siis sen osasto, jonne kaikki haluavat tulla.

Pystytkö muuten pitämään salaisuuden?

Myymme nimittäin yhdelle (ja nopeimmalle) yritykselle mahdollisuuden Jää-Expon pääyhteistyökumppanin statukseen. Yksi yritys saa sitten nauttia kaikesta siitä messumainonnasta, jonka me käynnistämme koko Varsinais-Suomen alueelle. Että varmasti kaikki tietävät ja näkevät, että mikä yritys se onkaan messujen päällikkö! Onko se sinun yrityksesi?

Näillä messuilla ei jäädytä – vaan tavoitetaan kaikki jääurheilun ystävät! (ja tehdään kauppaa!)

0
PÄIVÄÄ
0
NÄYTTEILLEASETTAJAA
0
KÄVIJÄÄ

JÄÄ-EXPO 2021

Haluatko, että kaikki näkevät kuka on messujen päällikkö? Haluatko nauttia kaikesta messumainonnasta ja hallinäkyvyydestä? Silloin pääyhteistyökumppanuus on valintasi!

 

  • sisältyy tapahtuman nimeen ”Jää-Expo Sponsored by…”
  • hallinäkyvyys: led-täyskierto, mediakuutio, käytävänäytöt
  • äänimainokset (kuulutus/juontaja)
  • myyntipaikka 5x4m (arvo 1500€ + alv.)

Hinta: 10 000€ + alv.

Yhteistyökumppaniksi vuoden viileimmille messuille? 

 

  • myyntipaikka 5x4m (arvo 1500€ + alv.)
  • hallinäkyvyys: ylä-led-mainos, mediakuutio, käytävänäytöt

Hinta: 5000€ + alv. 

  • myyntipaikka 5x2m (arvo 1000€ + alv.)
  • ylä-led-mainos

Hinta: 3000 € + alv.

Lisäpalvelut ovat ostettavissa kaikille kumppaneillemme.

 

 

NIMIKKOLAVA/ OHEISHARJOITTELUKESKUKSEN NIMI: sisältää oman nimikko luennointilavan / oheisharjoittelukeskuksen nimen, kuulutukset ja myyntipaikka ohessa. Yritys vastaa markkinointimateriaalista.

 

Hinta: 5000€ + alv. 

 

 

JÄÄVUORO 1H: Sisältää tunnin jäävuoron, jossa pääset esimerkiksi esittelemään uusimpia jääurheiluvälineitä tai seuranne toimintaa. Sisältää led-näkyvyyttä sekä mainoksen mediakuutiolla.

 

Hinta: 2000€ + alv. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopiva paketti!

 

Milja Kuikka

milja.kuikka@tps.fi
040 935 4442

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.