Elämyksiä ja hyvinvointia hyvässä Seurassa​

Turun Palloseuran liiketoiminta laajenee ainutlaatuisten elämysten ja hyvinvointipalveluiden äärelle.


Tätä on odotettu ja toivottu – ja nyt tästä kaikesta tulee totta.

Kyse on jo hetken ajan kypsyneestä ideasta tarjota varsinaissuomalaisille tai kenelle tahansa elämyksen- ja hyvinvoinninjanoiselle ihmiselle tunnerikkaita kokemuksia myös TPS:n kotiotteluiden ulkopuolella.

Koronan selkä taittuu aikanaan ja kevään edetessä rajoituksiin on odotettavissa meidän kaikkien ihmisten kauan kaivattuja muutoksia, jolloin myös elämyksille sekä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille on tilausta, kysyntää sekä tarvetta. TPS haluaa olla kääntämässä sivua iloiseen yhdessä tekemiseen, kokemiseen ­– elämiseen!


Urheilua, hyvinvointia, terveyttä sekä viihdettä

Tarjoamamme hyvän Seuran elämykset ja hyvinvointipalvelut kattavat laajan kokonaisuuden, josta juuri sinä, ystäväpiirisi tai yrityksesi pääsette nauttimaan haluamallanne tavalla.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi Varsinais-Suomen taatusti urheilullisin päivä, joka käynnistyy TPS:n valmennuksen ohjaamilla harjoituksilla uudistetussa harjoituskeskuksessa? Vai haluatko tulla testaamaan kuntoasi ja vertaamaan suorituskykyäsi ammattilaisurheilijoiden kanssa? Pyörätesti, kävelytesti, lihaskuntotestit…kaikki onnistuu meidän kanssa.

Totta kai myös Gatorade Centerin jää sekä Liiga-valmennus on käytössäsi, mikäli oma hikisen riemukas ottelutapahtuma kiinnostaa.

Jos taas haluat keskittyä puhtaasti nauttimiseen ja pitää sykkeesi rennon alhaalla, sekin onnistuu elämyspalveluidemme kautta. Gatorade Centerin käytävät kätkevät sisälleen tarinoita, ikimuistoisia hetkiä sekä tietenkin historiallisia tapahtumia, jotka suorastaan odottavat kuulijoita. Haluatko tietää mitä legendaarisen urheilupyhätön uumenissa on vuosien varrella tapahtunut?

Siinä tapauksessa suosittelemme opastettua kierrosta, joka päättyy asianmukaisesti äärimmäisen herkulliseen ravintolakokemukseen.


Terveystalo ja Tempur mukana tyky-palveluiden tarjonnassa

Myös aito oppimiskokemus voi olla elämys. Siksi meillä on ilo tarjota myös luentopaketteja, joiden kokonaisuudet hakevat vertaistaan koko Suomessa. Yhteistyökumppaniemme Terveystalon, Tempurin sekä Danske Bankin luentokokonaisuudet kruunaavat nyt lanseerattavan tyky-kokonaisuuden.

Luentopaketeistamme voit valita muun muassa seuraavia vaihtoehtoja: Terveystalon tuottamat luentokokonaisuudet pitävät sisällään oppimisen arvoista asiaa ravitsemuksesta tapaturmien ja vammojen hoidosta sekä mielenhyvinvoinnista. Unesta ja palautumisesta kaiken mahdollisen kuulet puolestaan yhteistyökumppanimme Tempurin luennoimana. Motivaatiosta, johtamisesta ja tiimiytymisestä kuulet puolestaan legendaariselta valmentajaltaErkka Westerlundilta.


Menestystarinat rakennetaan yhdessä

Me uskomme, että TPS:n tarjoamat tyky-paketit erottuvat muusta tarjonnasta monipuolisella sisällöllään sekä täysin ainutlaatuisella toimintaympäristöllään Gatorade Centerissä. Turun Palloseura on täynnä tuhansia tarinoita, unohtumattomia tapahtumia sekä oman alansa ammattialaisia.

Nyt lanseerattava hyvinvointiin ja elämyksiin painottuva kokonaisuus tuo jatkoa lähes satavuotiaan Seuran tavoitteeseen tarjota jokaiselle matkan arjen yläpuolelle. Olet sitten jääkiekkofani, satunnainen katsoja tai henkilö, joka haluaa tarjota yritysyhteisölleen jotain täysin erilaista.

Lue lisää osoitteesta yrityksille.tps.fi tai ota suoraan yhteyttä HC TPS:n asiakkuuspäällikkö Milja Kuikkaan, joka entisenä maajoukkuetason aitajuoksijana toimii sinun elämysprojektisi rakentajana. Miljan tavoitat joko sähköpostitse milja.kuikka@tps.fi tai puhelimitse 040 935 4442.

 

Tarjoamme Parasta Sinulle – Tule mukaan nauttimaan, oppimaan ja viihtymään!

Vastaa

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.