CASE: Lerøy – MITEN JÄRJESTÄÄ TIIMIPÄIVÄ PANDEMIA-AIKANA?

Pandemia-aika on asettanut haasteita meille kaikille, oli kyse sitten tapahtumien järjestämisestä, päivittäisestä liiketoiminnasta tai työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimisesta.

 

Yksi tämän ongelman jakanut yritys oli TPS.n yhteistyökumppani Lerøy.

Joka syksyn alussa on Lerøylla on ollut tapana vetäytyä yhdessä paikkaan, jossa työryhmälle voidaan taata työrauha ja keskittyminen. Pandemiavuonna tavanomainen suunnitelma ei kuitenkaan ollut mahdollinen, vaan oli keksittävä jotain uutta. Silloin Lerøylta otettiin yhteyttä TPS:aan, jolle räätälöityjen yritystapahtuminen ja -kokousten järjestäminen on tuttua.

Yhdessä Lerøyn kanssa rakensimme turvallisen tiimipäivän Gatorade Centerille, hyödyntäen hallin erinomaisia aitiomahdollisuuksia ja olemassa olevaa tekniikkaa. Tekniikka onkin asia, joka ei monellekaan käy mielessä kokous- tai yritystapahtumia järjestettäessä, ainakaan ennen kuin se lakkaa toimimasta. Siksi meille onkin äärimmäisen tärkeä varmistaa, että tapahtumiemme ja kokoustemme tekniikka paitsi toimii, niin on myös järjestäjälle mutkatonta.

”Järjestelyt toimivat, tekniikka oli kunnossa ja ruoat maittavia.” -Lerøy Oy

 

 

Vaikka yritystapahtuman keskiössä on useimmiten työhön liittyvät asiat, tarjoaa TPS:n yrityspaketit erinomaiset puitteet ja mahdollisuudet myös työntekijöiden hyvinvointiin, elämyksiin ja viihtymiseen panostamiselle. Lerøynkin tapauksessa työpäivä päättyi hieman vapaa-muotoisempaan ryhmätyöskentelyyn kannustuksen merkeissä, kun Gatorade Centerin aitiossa järjestetty kokous muuttui ykkösluokan kiekkoviihteeksi kiekon pudottua jäähän.

 

”Olimme turvassa ja päivä palveli 

tarkoitustaan. Suosittelemme lämpimästi!”

 

– Lerøy Oy

Järjestetäänkö tapahtuma, tiimipäivä, tykypäivä tai vaikkapa lehdistötilaisuus?

 

 

Vastaa

LIITY NYT!

Liity osaksi TPS:n sisäpiiriä ja saat kuumimmat uutiset, joukkueen kuulumiset ja parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.